Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Na velké pánvi rozehřejte olej, přidejte kuřecí maso nakrájené na malé kousky, sůl, pepř, sušený česnek a ostatní koření. Za stáleho míchání opékejte 5 minut nebo déle do doby, kdy je maso měkké. Maso vyjměte z pánve a dejte do mísy.
Na pánev nasypte nakrájenou cibuli a česnek a opékejte 2- 3 minuty. Přidejte rajčatovou omáčku, rozřeďte trochou vody a přiveďte k varu. Vařte na mírném ohni do té doby, než zhoustne.
Přidejte kuřecí maso a neuvařené těstoviny do omáčky, zamíchejte a vařte pod pokličkou 10 - 15 minut až jsou těstoviny al dente.
Do uvařené směsi nasypte parmezán a čtvrtinu mozzarelly, zamíchejte a posypte zbytkem mozzarelly. Přikryjte pokličkou a vařte 2 – 3 minuty, než se sýr rozpustí.
Hotové jídlo ozdobte lístky bazalky.