Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Piškoty můžete namočit v jahodové šťávě smíchané s troškou vody.
Připravte krém: Žloutky utřete s vanilkovým a třtinovým cukrem, zbylé bílky vyšlehejte v sníh.
Ke žloutkům přimíchejte mascarpone, vyšlehané bílky a vyšlehanou smetanu.
Do sklenic vyskládejte první vrstvu piškotů, na ně dejte část krému, poté plátky jahod, ještě krém, opakujte piškoty a takto pokračujte, dokud neskončíte piškotovou vrstvou.
Nahoru nalijte zbylý krém a zasypte povrch kakaem.
Tiramisu nechte alespoň 1 hodinu chladnout v lednici.