Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Na zdravější verzi tohoto legendárního italského dezertu budeme potřebovat krabičku, dortovou formu nebo skleničku.
Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny. Z bílků vyšleháme pevný tuhý sníh.
Připravíme si šálek, do kterého nasypeme kávu a zalijeme ji horkou vodou.
V misce smícháme tvaroh a zakysanou smetanu s likérem. Do krému vmícháme nejprve žloutkovou pěnu a nakonec tuhý sníh.
Do formy naskládáme piškoty, lehce je pokapeme kávou a na ně rozložíme první polovinu krému.
Na krém opět naskládáme piškoty a pokapeme je kávou. Poslední vrstvu tvoří krém, který posypeme kakaem.