Ingredience

100 g tofu

lžička sekaného tymiánu

sůl

pepř

1 lžíce oleje

1 velká celozrnná houska (nebo houska na burger)

1 lžíce tatarské omáčky Hellmann´s

několik listů mladého salátu

2 plátky rajčete

2 lžíce tmavých oliv

snítka sekané pažitky

Postup přípravy

1

Tofu rozmačkáme, osolíme, opepříme, přidáme tymián a vymícháme do mazlavé konzistence. Vytvoříme z něj jednu placku tenké cca 1,5 cm a v lednici necháme 30 minut zatuhnout.

2

Na pánvi rozehřejeme olej, tofu zprudka orestujeme z obou stran dozlatova.

3

Housky rozpůlíme, pod grilem všechny části otoustujeme z obou stran.

4

Na spodní díl dáme polovinu Tatarské omáčky Hellmann´s, na ni salát, plátky rajčat. Položíme opečené tofu, pomažeme druhou částí Tatarské omáčky Hellmann´s a posypeme nasekanými olivami a pažitkou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4