Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Tortillu přehněte tak, aby se dobře jedla a dresing nevytékal. Tortilly nejdříve založte zespodu, poté přehněte zleva a zprava, až vznikne kapsa, ze které spodem nemůže nic vytéct.
TIP 2: S množstvím náplně to nepřehánějte, mohlo by se vám stát, že tortilla nepůjde zabalit.
Tortilly rozprostřeme do celé jejich šíře a položíme na rovnou desku. Připravíme si jogurtový dresing – smícháme jogurt s hořčicí, přidáme oregano, špetku soli, pár kapek balsamikového octa a utřený stroužek česneku.
Tortilly potřeme jogurtovým dresingem a poklademe na ně dva plátky šunky, salátu a sýru. Do středu položíme rajčata nakrájená na plátky a trochu kukuřice, placku zabalíme a rozkrojíme ji na polovinu.
Hotové tortilly dáme do krabičky, aby se lépe přenášely, pokud si je chceme vzít s sebou, třeba do práce.