Tortilla plněná čedarem, vepřovou šunkou a zeleninou
Ingredience
4 tortillové placky
2 rajčata
půl hrnku kukuřice
6 plátků čedaru
6 plátků vepřové šunky
ledový salát podle potřeby
Na jogurtový dresing
100 g bílého jogurtu
půl lžíce hořčice
1 lžíce oregana
pár kapek balsamikového octa
stroužek česneku
špetka soli
Popis

TIP 1: Tortillu přehněte tak, aby se dobře jedla a dresing nevytékal. Tortilly nejdříve založte zespodu, poté přehněte zleva a zprava, až vznikne kapsa, ze které spodem nemůže nic vytéct.

TIP 2: S množstvím náplně to nepřehánějte, mohlo by se vám stát, že tortilla nepůjde zabalit.

Postup přípravy
1
Tortilly rozprostřeme do celé jejich šíře a položíme na rovnou desku. Připravíme si jogurtový dresing – smícháme jogurt s hořčicí, přidáme oregano, špetku soli, pár kapek balsamikového octa a utřený stroužek česneku.
2
Tortilly potřeme jogurtovým dresingem a poklademe na ně dva plátky šunky, salátu a sýru. Do středu položíme rajčata nakrájená na plátky a trochu kukuřice, placku zabalíme a rozkrojíme ji na polovinu.
3
Hotové tortilly dáme do krabičky, aby se lépe přenášely, pokud si je chceme vzít s sebou, třeba do práce.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4