Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Ke snídani si můžete přidat také smažené houby.
Fazole zbavíme slaného nálevu a ještě propláchneme vodou. Ještě lepší a rychlejší je příprava fazolí v rajčatové omáčce.
Cibuli nakrájíme na drobno a smažíme ji na troše oleje. Přidáme fazole a vše zalijeme rajčatovou šťávou. Omáčku osolíme, opepříme a ochutíme cukrem i lisovaným česnekem. Necháme krátce povařit do zhoustnutí.
Do vroucí vody dáme uvařit oblíbenou klobásku. Místo klobásky můžete použít také párečky. Klobásku je možné také grilovat nebo smažit.
Nesmíme zapomenout ani na vajíčka. Rozpálíme pánev s trochou oleje a přímo na pánev opatrně rozklepneme vajíčka. Ochutíme je solí a pepřem a osmažíme. K vajíčkům přidáme také slaninu.
Vše nachystáme na talíř a podáváme s toastovým chlebem a čerstvými rajčaty.