Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cibuli nakrájíme kostičky a dáme ji osmažit na rozpálený olej dozlatova. Než se nám osmaží, nachystáme se buřty, které nakrájíme na kostky nebo na kolečka a osmažíme je společně s cibulí.
Vše zaprášíme mletou sladkou i pálivou paprikou a hned zalijeme vodou. Přidáme kostky bujónu a přivedeme k varu.
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme je do guláše a necháme povařit do měkka. Polévku ochutíme solí, pepřem, kmínem a majoránkou.
V malém hrnečku promícháme mouku s trochou vody. Jakmile budou brambory měkké, polévku zahustíme. Necháme ji ještě povařit a nakonec ji ochutíme česnekem. Místo čerstvého česneku můžeme použít sušený.