Recepty Hlavní jídla Ryby Treska na středomořský způsob

Ingredience

4 ks treskových filetů
4 ks rajčat (menších)
cibule
koření na ryby
mletý černý pepř
tymián
1 citron (jen šťáva)
olivový olej

Popis

Tip: Jako příloha se hodí vařené brambory s máslem nebo zeleninový salát.

Postup přípravy

1

Tresku necháme rozmrazit a z obou stran ji osolíme a opeříme. Cibuli nakrájíme na jemno.

2

Zapékací misku pokapeme olivovým olejem a přidáme tresku.

3

Rajčata omyjeme a společně s cibulí přidáme do zapékací misky.

4

Vše ochutíme kořením na ryby, tymiánem a citronovou šťávou.

5

Dáme péct do předehřáté trouby. Pečeme na 180°C přibližně 15 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3