Recepty Hlavní jídla Ryby Treska na středomořský způsob

Ingredience

4 ks tresky

4 ks menších rajčat

2 cibule

koření na ryby

mletý černý pepř 

tymián

citronová šťáva

olivový olej

Popis

Tip: Jako příloha se hodí vařené brambory s máslem nebo zeleninový salát.

Postup přípravy

1

Tresku necháme rozmrazit a z obou stran ji osolíme a opeříme. Cibuli nakrájíme na jemno.

2

Zapékací misku pokapeme olivovým olejem a přidáme tresku.

3

Rajčata omyjeme a společně s cibulí přidáme do zapékací misky.

4

Vše ochutíme kořením na ryby, tymiánem a citronovou šťávou.

5

Dáme péct do předehřáté trouby. Pečeme na 180°C přibližně 15 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4