Recepty Hlavní jídla Ryby Treska s avokádovovou omáčkou

Ingredience

2 filety tresky

mořská sůl

1 avokádo

1 lžíce majonézy

čerstvá bazalka

1 stroužek česneku

citronová šťáva

2 lžíce olivového oleje

Popis

TIP: Udělejte si k rybě vařený chřest.

Postup přípravy

1

Začneme s avokádovou omáčkou. Avokádo rozpůlíme a nůž lehce zabodneme do jádra. Tak snadno vyndáme pecku.

2

Lžicí vyloupneme dužinu a vložíme ji do mixéru. Přidáme 2 lžíce olivového oleje, bazalku, česnek, majonézu a sůl podle chuti. Vše rozmixujeme tyčovým mixérem, aby nám vznikla jemná hladká hmota.

3

Filety očistíme a z obou stran je pokapeme citronovou šťávou a podle chuti osolíme. Filety grilujeme asi 3 minuty z každé strany. Hotové filety podáváme s avokádovou omáčkou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 21. 8. od 8:00 do 27. 8. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/26_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4