Recepty Hlavní jídla Ryby Treska v kokosové krustě s červenou řepou a rukolou

Ingredience

4 filety tresky

2 lžíce mandlí

2 lžíce sušeného kokosu

2 lžíce parmazánu

2 lžíce strouhanky

1 lžíce sušeného oregana

3 lžíce olivového oleje

300 g předvařené červené řepy

rukola

sůl

pepř

Postup přípravy

1

Filety tresky osušíme, ze všech stran jemně nasolíme, opepříme a pomažeme olivovým olejem.

2

Připravíme si krustu: mandle a sušený kokos nasekáme najemno a smícháme se strouhankou, parmezánem a sušeným oreganem.

3

Olivovým olejem vymažeme pečící mísu a vložíme filety. Každý zasypeme připravenou krustou.

4

Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C přibližně 15 minut.

5

Mezitím si připravíme předvařenou červenou řepu, kterou prohřejeme 5 minut v páře.

6

Hotové filety s krustou podáváme s kousky červené řepy a dozdobíme rukolou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 14. 8. od 8:00 do 20. 8. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/25_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4