Recepty Hlavní jídla Ryby Treska v kokosové krustě s červenou řepou a rukolou
Ingredience
4 filety tresky
2 lžíce mandlí
2 lžíce sušeného kokosu
2 lžíce parmazánu
2 lžíce strouhanky
1 lžíce sušeného oregana
3 lžíce olivového oleje
300 g předvařené červené řepy
rukola
sůl
pepř
Postup přípravy
1
Filety tresky osušíme, ze všech stran jemně nasolíme, opepříme a pomažeme olivovým olejem.
2
Připravíme si krustu: mandle a sušený kokos nasekáme najemno a smícháme se strouhankou, parmezánem a sušeným oreganem.
3
Olivovým olejem vymažeme pečící mísu a vložíme filety. Každý zasypeme připravenou krustou.
4
Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C přibližně 15 minut.
5
Mezitím si připravíme předvařenou červenou řepu, kterou prohřejeme 5 minut v páře.
6
Hotové filety s krustou podáváme s kousky červené řepy a dozdobíme rukolou.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 22. 5. od 8:00 do 28. 5. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/13_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4