Treska v křupavém kabátku

Ingredience

500 g filetu z tresky

100 g strouhanky

100 g hladké mouky

3 vejce

sůl

olej

Popis

TIP: Treska může být skvělou volbou pro ty, kteří nejí kapra. Můžete ji podávat k bramborovému salátu, ale i k bramborové kaši či k pyré.

Postup přípravy

1

Tresku si omyjeme, očistíme a nakrájíme na libovolné kousky. Obalíme ji nejprve hladké mouce, potom v rozšlehaných vajíčkách a nakonec ve strouhance.

2

Na pánvi si rozpálíme olej a obalenou tresku na něm opečeme ze všech stran.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 9. 10. od 8:00 do 15. 10. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/33_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4