Treska v křupavém kabátku
Ingredience
500 g filetu z tresky
100 g strouhanky
100 g hladké mouky
3 vejce
sůl
olej
Popis

TIP: Treska může být skvělou volbou pro ty, kteří nejí kapra. Můžete ji podávat k bramborovému salátu, ale i k bramborové kaši či k pyré.

Postup přípravy
1
Tresku si omyjeme, očistíme a nakrájíme na libovolné kousky. Obalíme ji nejprve hladké mouce, potom v rozšlehaných vajíčkách a nakonec ve strouhance.
2
Na pánvi si rozpálíme olej a obalenou tresku na něm opečeme ze všech stran.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 3 měsíci
před 3 měsíci
před 3 měsíci