Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Třešňový pie skvěle ladí s kopečkem vanilkové zmrzliny.
Jeden balíček těsta vyválíme na plát a rozprostřeme na dno nejlépe keramické formy, kterou jsme si předtím vymazali máslem.
V míse smícháme kukuřičný škrob, hnědý cukr, vanilkový cukr a skořici. V této směsi důkladně obalíme třešně. Náplň rozprostřeme na plát těsta a polijeme kompotovou šťávou.
Z druhého balíčku křehkého těsta utvoříme na koláči mřížku. Konce vždy pečlivě přichytíme ke krajům. Mřížku potřeme rozšlehaným vejcem.
Koláč pečeme při 210 °C 10 minut. Poté teplotu zmírníme na 170 °C a koláč pečeme dalších 60 minut.