Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Vepřové maso dostatečně osolte, opepřete a ochuťte uzenou i pálivou paprikou. Pokud má maso vyšší tukovou vrstvu, několikrát ji nařízněte.
Vložte maso do pekáče, který lze přiklopit, a podlijte moštem.
Do pekáče přidejte oloupané a rozdrcené stroužky česneku a nasekanou cibuli.
Pekáč přiklopte a vložte do trouby předehřáté na 200 °C. Pečte 30 min. a poté snižte teplotu na 150 °C.
Pečte ještě 4 hodiny, nebo dokud se maso nebude rozpadat. V průběhu pečení maso občas přelijte moštem.
Pečte ještě 4 hodiny, nebo dokud se maso nebude rozpadat. V průběhu pečení maso občas přelijte moštem.
Šťávu s česnekem a cibulí zredukujte, pokud to bude potřeba, a vmíchejte do masa.
TIP: Trhané maso podávejte v opečené hamburgerové bulce spolu s majonézou, hrubozrnnou hořčicí, čerstvým špenátem a plátky kyselých okurek.