Tuňákovo-celerový sendvič

Ingredience

160 g tuňáka ve vlastní šťávě (1 plechovka)
2 plátky žitného chleba
½ celeru (malého, nastrouhaného nahrubo)
1 citron (šťáva z půlky)
1 lžíce olivového oleje
1 kelímek řeckého jogurtu
1 hrst čerstvé petrželky (nasekané)
hlávkový salát (listy)
ředkvičky
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

V misce smícháme nastrouhaný celer s řeckým jogurtem. Přidáme olivový olej, citronovou šťávu a petrželku.

2

Nakonec vmícháme tuňáka a ochutíme solí a pepřem.

3

Připravenou směs namažeme na plátek žitného chleba, ozdobíme salátem, ředkvičkou, přiklopíme druhým plátkem a máme hotovo.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3