Tuňákovo-celerový sendvič

Ingredience

1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě Calvo (160 g)

2 plátky žitného chleba

1/2 bulvy malého celeru (nastrouhaného nahrubo)

šťáva z půlky citronu

1 lžíce olivového oleje

1 bílý řecký jogurt

hrst nasekané petrželky

listový salát

ředkvičky

sůl

pepř

Postup přípravy

1

V misce smícháme nastrouhaný celer s řeckým jogurtem. Přidáme olivový olej, citronovou šťávu a petrželku.

2

Nakonec vmícháme tuňáka a ochutíme solí a pepřem.

3

Připravenou směs namažeme na plátek žitného chleba, ozdobíme salátem, ředkvičkou, přiklopíme druhým plátkem a máme hotovo.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 20. 5. od 8:00 do 26. 5. 2020 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2020/12_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8