Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Můžete zdobit také plátky nasekaných mandlí.
Půl litru mléka rozdělte na poloviny. Jednu dejte vařit, v druhé rozmíchejte pudingový prášek.
Jakmile začne první část mléka vřít nebo alespoň bublat, vlijte do ní druhé mléko s pudingem.
Míchejte, dokud hmota nebude hustá a krémovitá. Pak ji nechte vychladit.
Do pudingu vmíchejte tvaroh a semínka chia. Směs můžete případně dosladit cukrem.
Jablka zbavte jádřince a nakrájejte je na kostky.
Na pánvi rozehřejte máslo a jablka na něm poduste. Přisypte špetku skořice, přidejte med nebo třtinový cukr.
Do skleniček naplňte tvarohovopudingovou hmotu. Na ni dejte jablečnou směs a ozdobte ji skořicí a medem.