Recepty Předkrmy Studené Utopenci s cibulí a nakládanou kapií

Ingredience

7 špekáčků

2 cibule

120 g nakládané kapie

3 lžíce plnotučné hořčice

pepř

Nálev

200 ml octa

špetka cukru

1 lžička soli

1 bobkový list

1 lžička celého pepře

5 kuliček nového koření

1 lžička pálivé papriky

Postup přípravy

1

Přísady na nálev přivedeme k varu s 500 ml vody a necháme vychladnout. Špekáčky oloupeme a nařízneme, zevnitř potřeme hořčicí, opepříme a obložíme pokrájenou cibulí.

2

Vršíme je střídavě se zbylou cibulí a kapií do velké sklenice. Zalijeme je nálevem a necháme uležet v lednici alespoň 5 dní.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4