Recepty Předkrmy Studené Utopenci s cibulí a nakládanou kapií
Ingredience
7 špekáčků
2 cibule
120 g nakládané kapie
3 lžíce plnotučné hořčice
pepř
Nálev
200 ml octa
špetka cukru
1 lžička soli
1 bobkový list
1 lžička celého pepře
5 kuliček nového koření
1 lžička pálivé papriky
Postup přípravy
1
Přísady na nálev přivedeme k varu s 500 ml vody a necháme vychladnout. Špekáčky oloupeme a nařízneme, zevnitř potřeme hořčicí, opepříme a obložíme pokrájenou cibulí.
2
Vršíme je střídavě se zbylou cibulí a kapií do velké sklenice. Zalijeme je nálevem a necháme uležet v lednici alespoň 5 dní.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept