Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Ve velké míse smíchejte mandle s cukrem.
Vyšlehejte z bílků se špetkou soli tuhý sníh. Do něj pak přidejte pár kapek potravinářského barviva.
Do sněhu zapracujte sypkou směs z mandlí a cukru a vložte do cukrářského sáčku.
Na plech vyložený pečicím papírem dělejte kolečka o průměru 3 - 5 cm. Nechte asi 30 minut odležet, aby se na povrchu utvořila oschlá krusta. Potom vložte do trouby předehřáté na 170 stupňů. Pečte 10 minut, poté nechte úplně vychladnout.
Smetanu zahřejte v kastrůlku, přidejte nalámanou čokoládu a míchejte, dokud se nerozpustí. Pak přidejte i chilli a dejte ztuhnout do lednice.
Kolečka makrónek promažte čokoládovým krémem a přiklopte. Nechte v chladu ztuhnout.