Vánoční chlebíček s hřebíčkem s nízkým obsahem laktózy

Ingredience

200 g celozrnné mouky
100 g hladké mouky
150 g másla
100 g datlového sirupu
100 g mléka bez laktózy
1 polévková lžíce kakaa (hořkého)
3 polévkové lžíce vlašských ořechů
1 kávová lžička mletého hřebíčku
1 kávová lžička mleté skořice

Postup přípravy

1

Ve větší míse smícháme nejdříve suché ingredience, tj. oba druhy mouky, kakao, ořechy, hřebíček a skořici. Poté přimícháme rozpuštěné máslo, mléko a sirup. Dobře promícháme.

2

Těsto přelijeme do obdélníkové formy a pečeme v troubě při teplotě 170 °C 25 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3