Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Vánoční chlebíček s hřebíčkem s nízkým obsahem laktózy

Ingredience

200 g celozrnné mouky
100 g hladké mouky
150 g másla
100 g datlového sirupu
100 g mléka bez laktózy
1 polévková lžíce kakaa (hořkého)
3 polévkové lžíce vlašských ořechů
1 kávová lžička mletého hřebíčku
1 kávová lžička mleté skořice

Postup přípravy

1

Ve větší míse smícháme nejdříve suché ingredience, tj. oba druhy mouky, kakao, ořechy, hřebíček a skořici. Poté přimícháme rozpuštěné máslo, mléko a sirup. Dobře promícháme.

2

Těsto přelijeme do obdélníkové formy a pečeme v troubě při teplotě 170 °C 25 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

Nabídka je platná do15.03.2025.
Nakoupit online
2d 4h
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
Nabídka je platná do15.03.2025.
Nakoupit online
2d 4h
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
1 / 2