Recepty Dezerty Nepečené Vánoční jablka v karamelu
Ingredience
4 jablka
400 g cukru
200 ml vody
1 lžíce másla
Popis

TIP: Jablka dejte vychladnout ven na zimu. Rychleji vám poleva ztuhne.

Postup přípravy
1
Do většího hrnce si dáme vařit vodu s cukrem. Vaříme asi 10 minut, dokud nám tekutina krásně nezkaramelizuje.
2
Jablka napícháme na špejle a jedno po druhé ho namáčíme v teplém karamelovém sirupu.
3
Vezmeme si alobal, který pomastíme máslem, a vyskládáme na něj jablka. Když vychladnout, dřívka dozdobíme mašličkou.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4