Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Polévku servírujte na talíři s opečenou houskou. A pokud se vám zdá málo jemná, můžete do ní kápnout ještě trošku smetany.
Do většího si hrnce si dáme vodu s rozpůlenou, očištěnou mrkví, petrželí a celerem. Přidáme i rybí kosti a začneme vařit. Plamen snížíme na minimum tak, aby vývar jen probublával. Táhneme 60 minut a poté scedíme přes síto.
Kořenovou zeleninu na polévku si očistíme a nakrájíme na nudličky. Cibuli si pokrájíme na kostičky. Vše orestujeme na másle, zaprášíme moukou a zalijeme vývarem.
Krátce provaříme, přidáme obrané rybí maso a dosolíme. Dozdobíme petrželkou.