Vánoční punč vhodný pro diabetiky
Ingredience
Na jablečný džus
1 kg jablek
1,5 l vody
40 tablet sacharinu
1 lžička kyseliny citrónové
Na punč
1 svitek skořice
4 hřebíčky
1 badyán
šťáva z půlky pomeranče
Popis

TIP: Punč můžeme ve skleničce ještě dozdobit plátkem pomeranče. Pokud však není v bio kvalitě, raději ho předtím oloupejte.

Postup přípravy
1
Jablka zbavíme jadřince, oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit s vodou.
2
Asi po 40 minutách, až budou jablka rozvařená, je promačkáme přes síto a přidáme sacharin a kyselinu citrónovou. Džus nalijeme do lahví, dobře uzavřeme a sterilujeme 15 minut při teplotě 85 °C.
3
Džus svaříme s kořením. Ke konci přidáme šťávu z pomeranče.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4