Vánoční punč vhodný pro diabetiky

Ingredience

Na jablečný džus

1 kg jablek

1,5 l vody

40 tablet sacharinu

1 lžička kyseliny citrónové

Na punč

1 svitek skořice

4 hřebíčky

1 badyán

šťáva z půlky pomeranče

Popis

TIP: Punč můžeme ve skleničce ještě dozdobit plátkem pomeranče. Pokud však není v bio kvalitě, raději ho předtím oloupejte.

Postup přípravy

1

Jablka zbavíme jadřince, oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit s vodou.

2

Asi po 40 minutách, až budou jablka rozvařená, je promačkáme přes síto a přidáme sacharin a kyselinu citrónovou. Džus nalijeme do lahví, dobře uzavřeme a sterilujeme 15 minut při teplotě 85 °C.

3

Džus svaříme s kořením. Ke konci přidáme šťávu z pomeranče.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 16. 10. od 8:00 do 22. 10. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/34_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4