Recepty Předkrmy Studené Variace vege dipů ke každé příležitosti

Ingredience

Mrkvový dip s koriandrem

500 g mrkve

1 stroužek česneku

šťáva z půlky citronu

1 1/2 lžíce olivového oleje

1/4 lžičky mletého kmínu

koriandr

špetka uzené papriky

sůl a pepř

Hummus s příchutí pizzy

3 hrnky cizrny

1.25 hnrku vody

bazalka

1 1/2 lžičky soli

3/4 hrnku droždí

1/4 hrnku olivového oleje

4 stroužky česneku

chilli paprička

1 1/2 lžičky oregána

3/4 hrnku rajčatového protlaku

Pistáciovo-hráškový dip

1 hrnek zmrzlého zeleného hrášku

1 svazek čerstvé petrželky

2 lžíce kopru

2/3 hrnku pistácií

šťáva z půlky citronu

1/4 hrnku vody

sůl a pepř

Postup přípravy

1

Mrkvový dip s koriandrem: Uvařte mrkev do měkka. Mrkev a zbytek ingrediencí dejte do mixéru a rozmixujte do hladka. Dochuťte dle potřeby.

2

Hummus s příchutí pizzy: Všechny ingredience dejte do mixéru a rozmixujte do hladka. Podávejte při pokojové teplotě.

3

Pistáciovo-hráškový dip: • Uvařte hrášek ve vodě a hned, jakmile začne voda vřít, ho zchlaďte studenou vodou – zachová si tak zelenou barvu. Vařený hrášek a zbytek ingrediencí rozmixujte v mixéru. Dochuťte dle potřeby.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4