Veganská ovesná kaše s jablečným moštem

Ingredience

60 g ovesných vloček

350 ml jablečného moštu

špetka mleté skořice

hrst rozinek

hrst plátků mandlí

švestky nebo jiné ovoce

Postup přípravy

1

V hrnci smíchejte ovesné vločky s jablečným moštem.

2

Na mírném stupni přiveďte směs k varu a za občasného míchání vařte asi 5 minut, nebo do změknutí vloček. Poté odstavte a nechte chvíli odpočinout.

3

Do kaše vmíchejte skořici a nandejte ji na talíř nebo do misky.

4

Porci dozdobte mandlemi, rozinkami a čerstvým ovocem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Nejnovější nabídky

1 / 3

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4