Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Veganské burgery se špenátem jsou skvělou náhradou za klasické masové. Máte na ně chuť? Tak si je připravte společně s námi.
TIP: Vegetariáni mohou burgery podávat v klasických burgerových houskách. I bez nich ale chutnají skvěle!
Den předem si připravíme cizrnu. Cizrnu zalijeme vodou a necháme ji máčet 12 hodin.
Druhý den připravenou cizrnu zcedíme a rozmixujme. Do rozmixované cizrny přidáme lisovaný česnek, kmín, petrželku, lněná i sezamová semínka.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Špenát propláchneme, necháme okapat a nasekáme jej na menší kousky.
Cibuli a zeleninu vmícháme do cizrnové směsi. Podle chuti směs osolíme a opepříme. Pokud bude směs příliš suchá, přidáme trochu vody.
Ze směsi vytvarujeme burgery a osmažíme je na pánvi do zlatova.
Burgery podáváme se sojanézou, salátem a na plátky nakrájenými rajčaty.
© 2025 Tesco Stores ČR a.s.