Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Jste vegany, ale nechcete se nechat ochudit o speciality mezinárodní kuchyně? Díky receptu od blogerky Blanky se již nemusíte trápit. Veganské burgery si dozajista zamilujete.
TIP: Můžeme servírovat s celerovými hranolkami a avokádovou salsou.
Pro bulky rozmixujeme droždí, půl hrnku teplé vody a cukru. Počkáme 10 minut a poté ke zbytku přidáme mouku, sodu a sůl. Postupně přiléváte zbylý půlhrnek vody. Nakonec přilijeme i olej.
Těsto necháme na 2 hodiny, přikryté utěrkou na teplém místě.
Poté těsto rozdělíme na pečicí papír (6 - 10 kousků) a opět necháme asi hodinu odstát.
Pečeme při 180 °C zhruba 25 minut.
Pro ,,karbanátky" všechny ingredience zmixujeme dohromady a na pečicí papír rozděláme jednotlivé kousky. Pečeme zhruba 35 min při 180 °C (na konci můžeme přidat až na 200 °C).
© 2025 Tesco Stores ČR a.s.