Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Zeleninu očistíme, nakrájíme ji a prolisujeme česnek. Předehřejeme troubu na 175 °C.
Uvaříme čočku.
V pánvi rozehřejeme olej a vložíme zeleninu s výjimkou česneku. Podusíme, přidáme česnek a dusíme další minutu.
Všechny ingredience opatrně a důsledně promícháme.
Formu vysteleme pečicím papírem a rovnoměrně naplníme směsí.
Pečeme přibližně 45 minut. Před vyjmutím z formy necháme směs odstát po dobu nejméně 15 minut. Podáváme s vařenými brambory. Tip: Bochník se skvěle hodí i jako náplň do plněných paprik.