Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Připravte si domácí kečup podle našeho receptu.
Začneme s přípravou marinády na tofu. Do misky nalijeme olivový olej, sojovou omáčku a vmícháme kečup. Marinádu ochutíme lisovaným česnekem, bazalkou, oreganem, podle chuti osolíme a opepříme.
Do marinády naložíme plátky tofu a necháme je v marinádě minimálně tři hodiny.
Vajíčka rozklepneme, přidáme mléko a vyšleháme, omelety budou nadýchané. Podle chuti je osolíme a opepříme.
Aby byly omelety pěkně barevné, přidáme na drobno nakrájenou pažitku a petrželku. Připravíme si pánev na lívance, do které kápneme trochu oleje a nalijeme vaječnou směs. Smažíme z obou stran dozlatova.
Na pánvi osmažíme marinované tofu. Bulky rozřízneme, obě půlky pomažeme kečupem, na spodní housku dáme tofu a na něj omeletu.