Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Recepty Předkrmy Studené Velikonoční hrudka

Ingredience

10 vajec
1 l mléka
sůl
křen
smetana ke šlehání

Postup přípravy

1

V mléku rozmícháme vejce, osolíme a uvedeme do varu a stále mícháme.

2

Až se vejce v mléku srazí, odstavíme a přecedíme přes gázu, kterou potom zavážeme a necháme odkapat.

3

Hotovou vychladlou hrudku nakrájíme a ozdobíme šlehačkou, do které vmícháme nastrouhaný křen.

4

Podáváme s pečivem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

Nabídka je platná do17.03.2025.
Nakoupit online
22h 23m
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
Nabídka je platná do17.03.2025.
Nakoupit online
22h 23m
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
1 / 2