Recepty Předkrmy Studené Velikonoční hrudka
Ingredience
10 vajec
1 l mléka
sůl
křen
smetana ke šlehaní
Postup přípravy
1
V mléku rozmícháme vejce, osolíme a uvedeme do varu a stále mícháme.
2
Až se vejce v mléku srazí, odstavíme a přecedíme přes gázu, kterou potom zavážeme a necháme odkapat.
3
Hotovou vychladlou hrudku nakrájíme a ozdobíme šlehačkou, do které vmícháme nastrouhaný křen.
4
Podáváme s pečivem.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4