Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Pro zajímavější chuť můžeme místo goudy použít parmazán, popř. místo čerstvého sýru ricottu.
Předehřejeme si troubu na 180 °C. Těsto rozválíme do obdélníku do zhruba centimetrové tloušťky. Formu na koláč vymažeme máslem a vyložíme asi dvěma třetinami těsta.
Připravíme si náplň. Necháme spařit špenát a rukolu v cedníku, okapeme a vyždímáme. Nasekáme najemno a vytvoříme směs společně se strouhankou namočenou v mléce, čerstvým sýrem, goudou a dvěma vejci. Dle chuti opepříme a osolíme.
Náplní vyplníme formu a vytvoříme v ní dolíčky tak, abychom do nich vlili zbylá rozmíchaná vejce. Přiklopíme zbytkem rozváleného těsta a okraje důkladně propojíme. Vidličkou uděláme na povrchu pár vpichů. Potřeme vejcem a pečeme zhruba 45 minut.