Recepty Hlavní jídla Ryby Velikonoční losos na špenátovém lůžku

Ingredience

1 stroužek česneku
500 g čerstvých špenátových listů
1 limetka
4 lososové filety
1 červená cibule
mletý černý pepř
sůl
máslo
slunečnicový olej

Postup přípravy

1

Odstraníme kůži z lososa, filety osolíme a opepříme a pokapeme je limetkovou šťávou.

2

Připravíme si pánev a lososa osmažíme na másle. Hotové maso odložíme na talířek.

3

Špenát nasekáme na nudličky a spaříme jej horkou vodou. Červenou cibuli nakrájíme na nudličky.

4

Cibuli jen lehce zpěníme na másle a přidáme špenát. Vše osolíme opepříme a přidáme lisovaný česnek.

5

Hotový špenát podáváme s lososem. Vše ještě pokapeme limetkovou šťávou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3