Recepty Hlavní jídla S masem Velikonoční nádivka s jarní cibulkou

Ingredience

5 ks jarní cibulky

svazek petržele

koriandr

6 vajec

8 starších rohlíků

400 g uzeného boku

máslo

pepř

sůl

Postup přípravy

1

Uzený bok nakrájíme na malé kousky a dáme do misky. Přidáme na kostičky nakrájené pečivo, jarní cibulku a nasekané bylinky. Osolíme a opepříme. Vše smícháme.

2

Oddělíme vajíčka od bílků. Žloutky smícháme s mlékem a rozpuštěným máslem. Přidáme do nádivky. Z bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně jej spojíme s dalšími surovinami.

3

Vymažeme si pekáč tukem a nádivku rovnoměrně rozetřeme. Pečeme na 180 °C asi 15 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4