Recepty Předkrmy Studené Velikonoční nádivka s křepelčími vajíčky
Ingredience
250 g uzeného masa
250 g vepřové maso
270 ml mléka
10 křepelčí vejce
6 vajec
6 rohlíků
sůl
muškátový oříšek
čerstvá petrželka
majoránka
Postup přípravy
 alt=
1
Umelte vepřové maso a uvařte křepelčí vajíčka. Uzené maso nakrájejte na malé kousky.
 alt=
2
Ze slepičích vajíček oddělte od sebe žloutky a bílky. Žloutky rozšlehejte s mlékem a bílky vyšlehejte do hutného sněhu.
 alt=
3
Rohlíky nakrájejte na kostičky a zalijte žloutky s mlékem. Přidejte sůl, pepř, muškátový oříšek, lžičku majoránky a dle chuti čerstvou petrželku.
 alt=
4
Hmotu smíchejte s mletým masem, nakrájeným uzeným masem a jemně přimíchejte i sníh.
 alt=
5
Troubu předehřejte na 180 °C. Srnčí hřbet vymažte olejem nebo máslem. Naplňte směsí do 1/3, poklaďte uvařenými a oloupanými křepelčími vajíčky a zakryjte zbytkem směsi.
 alt=
6
Pečte zhruba hodinu. Poté nechte vychladnout ve formě, poté vyklopte a nakrájejte.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 10. 7. od 8:00 do 16. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/20_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4