Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Vepřovou kotletku s kousky jablek podáváme se šťouchanými bramborami.
Jablka opláchneme, osušíme a oloupeme. Jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky
Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Maso očistíme a osolíme.
Na rozpálené pánvi s trochou olivového oleje krkovičku osmažíme z obou stran a podlijeme vývarem. Takto maso dusíme do měkka.
Na druhé pánvi osmažíme cibuli dozlatova a přidáme jablka. Vše podlijeme octem a ochutíme cukrem, zázvorem, chilli a kurkumou. Krátce povaříme, dokud nejsou jablka pěkně měkká.
Hotová dušená jablka podáváme s krkovičkou a šťávou z masa.