Recepty Hlavní jídla S masem Vepřová krkovice

Ingredience

1 kg vepřové krkovice bez kosti

2 dl oleje

6 kávových lžic steakové koření

2 stroužky česneku

2 polévkové lžíce plnotučné hořčice

1 ks cibule

1,5 dl piva

1 kávová lžička soli

Postup přípravy

1

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, omyjeme a osolíme.

2

Do mísy dáme cibuli nakrájenou na jemno, prolisujeme česnek, přidáme steakové koření, hořčici a pivo. Vše promícháme. Do vzniklé marinády naložíme plátky nejlépe přes noc, přiklopíme a dáme do lednice.

3

Na dobře rozpáleném grilu druhý den cca 20 minut grilujeme (dle síly plátku) a občas potřeme zbylou marinádou. Lze podávat s dipem ze zakysané smetany, pečivem a zeleninou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4