Vepřová krkovička
Autor
Sabina S.
Hlasujte pro tradiční recepty, které si podle vás zaslouží zvítězit.
0
Autorův příběh
Vždy když moje babička dělávala červené zelí, nesladila je cukrem, ale brusinkami. Byla to taková její rarita. Nám to vždy moc chutnalo.
Ingredience
vepřová krkovice
sůl
kmín
koření (na krkovici)
2 ks cibule
1 česnek
zelí
sterilované červené zelí
brusinky
cibule
knedlík
brambory
vejce
mouka hrubá
sůl
Autorův příběh
Vždy když moje babička dělávala červené zelí, nesladila je cukrem, ale brusinkami. Byla to taková její rarita. Nám to vždy moc chutnalo.
Postup přípravy
1
Krkovičku nařežeme na plátky, osolíme, okmínujeme a přidáme koření na krkovici. Do pekáčku přidáme cibuli a česnek, podlijeme vodou a dáme péct asi na 1,5-2 hodiny při 200°C. Červené zelí dáme do hrnce, podlijeme trochou vody a dusíme asi půl hodiny doměkka. Pak do něj přidáme najemno nakrájenou cibulku a brusinky. Uvařené brambory nastrouháme, přidáme sůl, vejce a hrubou mouku. Vytvoříme tužší těsto, zpracujeme ve váleček, vložíme do vroucí vody a vaříme asi 20 minut. Vyndáme a pomocí nitě nakrájíme.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4