Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Omyjte panenku a okořeňte.
Očistěte kořenovou zeleninu a nakrájejte ji na kostičky. Vložte do hrnce, zalijte vývarem a vařte asi 20 minut do změknutí zeleniny.
Zeleninu vyndejte z hrnce, do vývaru přidejte máslo a zredukujte na hustou omáčku. Poté zeleninu smíchejte s omáčkou a přidejte také petrželku, sůl a pepř.
Panenku zprudka opečte z každé strany asi 2 minuty. Poté už jen zlehka opékejte asi 7 minut.
Maso vyndejte z pánve a ke zbylé šťávě přilijte víno a vařte do zhoustnutí.
Panenku nakrájejte a servírujte ji se zeleninou a politou redukcí.