Recepty Hlavní jídla S masem Vepřová panenka se sušenými rajčaty a parmazánem

Ingredience

3 špalíčky vepřové panenky

6 sušených rajčat

2 lžíce strouhaného parmazánu

oblíbený olej

dvě hrsti špenátových lístků

sůl

pepř

Na dozdobení:

cherry rajčátka

Popis

TIP: Panenka by uvnitř měla zůstat růžová, restujte jen pár minut.

Postup přípravy

1

Do pánve nalijeme olej, panenku opepříme z obou stran a opečeme.

2

Po prvním otočení přidáme sušená rajčata a parmazán.

3

Na salát si připravíme špenát, zakápneme olejem, osolíme a opepříme. Nakonec přidáme maso.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4