Vepřová pečeně se zelím a krupicovými noky
Autor
Marie R.
Frýdek-Místek
Hlasujte pro tradiční recepty, které si podle vás zaslouží zvítězit.
0
Autorův příběh
Krupicové noky jsem dostala od tchýně, když jsem se vracela z porodnice a od té doby je dělám i já. musím říct, že chutnají i naši malé.
Ingredience
vepřová pečeně
kyselé zelí
sůl
kmín
krupice
vejce
voda
cibule
cukr
Autorův příběh
Krupicové noky jsem dostala od tchýně, když jsem se vracela z porodnice a od té doby je dělám i já. musím říct, že chutnají i naši malé.
Postup přípravy
1
Maso okořeníme a osolíme a vcelku dáme péct do trouby zhruba na hodinu a půl. Mezitím si zpěníme cibuli, přidáme kyselé zelí, kmín a dusíme. Poté zelí zahustíme moukou a dle chuti přidáme cukr. Na krupicové noky si dáme do mísy vejce, vodu a přidáváme krupici - od oka, ať je těsto tak akorát. Noky velkou lžící tvarujeme do vroucí a osolené vody.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4