Recepty Hlavní jídla S masem Vepřová žebírka s whisky omáčkou

Ingredience

600 g vepřových žeber (pomalu vařených s příchutí whisky)
5 ředkviček
1 hrst rukoly
1 stroužek česneku
1 špetka kajenského pepře
2 lžíce olivového oleje
1 hrst polníčku
1 okurka
100 ml bílého jogurtu
2 lžíce majonézy
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Vyndejte produkt z obalu a fólie, umístěte ho do žáruvzdorné nádoby a přikryjte pokličkou nebo hliníkovou fólií.

2

Vložte do trouby rozehřáté na 180 °C a pečte zhruba 20 minut. Odložte pokličku nebo hliníkovou fólii a pečte ještě cca 5 minut.

3

Mezitím připravte salát a dip. Do misky vložte hrst rukoly a polníčku, na tenké plátky nakrájenou ředkvičku a okurku, přidejte sůl, pepř a 2 lžíce olivového oleje. V druhé misce smíchejte jogurt s majonézou, trochu kajenského pepře a prolisovaný česnek.

Tesco Magazín | Jaro 2020
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3