Recepty Hlavní jídla S masem Vepřové kostky na pórku s bramborovým knedlíkem

Ingredience

50 dkg vepřového plece bez kosti

3 lžíce oleje

mletý zázvor

2 lžičky vegety

1 lžíce hladké mouky

50 dkg bílých částí pórku

sůl

Postup přípravy

1

Maso nakrájíme na malé kostky, za stálého míchání osmahneme v tlakovém hrnci, zaprášíme moukou a opět osmahneme do růžova.

2

Maso zalijeme ¼ litrem vody, za stálého míchání přivedeme k varu a povaříme 2 min.

3

Maso osolíme, okořeníme zázvorem a vegetou, hrnec uzavřeme a dusíme 20 minut na malém ohni; pak otevřeme, přidáme nakrájený pórek a opět dusíme 4 min.

4

Necháme dojít a po 5 min. podáváme s bramborovým knedlíkem, vařenými bramborami nebo dušenou rýží.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4