Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cibuli nakrájíme na hrubo a osmažíme ji na sádle pěkně do hněda. Cibuli smažíme pomalu, aby získal guláš dobrou chuť.
K cibuli přidáme na kostky nakrájené maso a osmažíme ho ze všech stran. Vše ochutíme kmínem, majoránkou a přidáme mletou papriku, protlak, bobkový list. Ihned zalijeme vodou.
Guláš ochutíme bujónem a dvěma chilli papričkami. Chilli papričky můžeme nakrájet na drobno nebo je vařit v celku. Vaříme tak dlouho, dokud není maso měkké.
Jakmile je maso hotové, guláš ochutíme pepřem, solí a lisovaným česnekem.
Mouku rozkvedláme s trochou vody a guláš opatrně zahustíme. Ještě krátce povaříme a podáváme s chlebem.