Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Začneme tím, že si uvaříme brambory a růžičkovou kapustu, dokud nebudou obě suroviny dostatečně měkké. Zchladlé brambory nastrouháme na struhadle a dále do mísy s bramborami přidáme mouku, škrob a žloutek, následně osolíme a ze vzniklé směsi vytvoříme malé kuličky. Nejlépe se vám bude s kuličkami pracovat, pokud je ihned dáte do mrazáku.
Krokety obalíme v trojobalu - mouka, rozšlehaná vejce a nakonec krokety obalíme ve strouhance. Na rozpáleném oleji je osmažíme dozlatova.
Steaky potřeme hořčicí, zakápneme medem a osolíme. Na lžíci másla, které necháme na pánvi rozpálit, maso z obou stran opečeme. Poté, co bude maso dozlatova opečené, sejmeme pánev z plotny a maso dále uchováváme v teple.
Uvařenou růžičkovou kapustu osmažíme na 1 lžíci másla a následně osolíme a opepříme. Vše je hotové a můžeme podávat.