Recepty Hlavní jídla S masem Vídenský guláš

Ingredience

1 gulášové koření

1 sladká paprika

tuk

2 lžíce rajčatový protlak

500 g cibule

800 g hovězí maso

sůl

Postup přípravy

1

Cibuli nakrájíme na nudličky, maso na stejně velké kousky.

2

V hrnci rozehřejeme olej, vsypeme cibuli a osmahneme ji dozlatova. Přidáme mletou papriku, několik vteřin smažíme dále, pak zalijeme trochou vody, přidáme na stejné kousky nakrájené maso, sůl, rajčatový protlak, gulášové koření a dusíme pod pokličkou na mírném ohni.

3

Guláš podléváme velmi malým množstvím vody. Jakmile maso změkne, přilijeme ještě trochu vody a necháme krátce podusit.

4

Vídeňský guláš podáváme s čerstvým pečivem nebo knedlíkem. Záleží na chuti. Zdobíme kroužky cibule.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4