Recepty Dezerty Pečené Vídeňský třešňový závin

Ingredience

400 g listového těsta

100 g másla + trochu na potření závinu

500 g kompotovaných vypeckovaných třešní

50 g krupicového cukru

2 hrsti rozdrobených piškotů

moučkový cukr na posypání

Postup přípravy

1

Máslo rozehřejeme a vmícháme do něj piškoty. Ty pořádně osmahneme.

2

Rozvineme si listové těsto. Poklademe ho strouhankou z piškotů, okapanými třešněmi a na závěr zasypeme krupicovým cukrem.

3

Závin zavineme a dáme péct do trouby vyhřáté na 180 °C na 40 minut.

4

Po upečení závin necháme vychladnout a zasypeme ho moučkovým cukrem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4